Stichting de Baan in Haarlem

Stichting de Baan organiseert diverse activiteiten voor mensen met een geestelijke- en lichamelijke beperking. Eén van de activiteiten op maandag is muziek- en zangles die ik mag verzorgen. Als resultaat treden we 1 of 2 maal per jaar op in het activiteitencentrum van de Baan.

Pareltjes

Ik heb er heerlijke pareltes die ik letterlijk heb zien groeien in hun ontwikkeling. Pareltjes die nog nooit een muziekinstrument hebben gespeeld, en dan tijdens een optreden geheel zelfstandig verschillende muziekstukken spelen. Zo ook een kind met zwaar autisme die totaal geen contact leek te maken heeft meerdere malen mijn hart geraakt. Dit kreeg ze voorelkaar door tijdens de muziekles op de muziek te bewegen en de mooiste glimlach ooit op haar gezicht te toveren. Stuk voor stuk merk ik bij deze pareltjes wat voor impact zingen en muziek maken en luisteren heeft op de mensen.

Maandag zangles

Ik ga daarom met heel veel plezier naar de Baan om daar mijn lieve schatten iedere maandag weer te treffen.

Ken je iemand met een geestelijke en/of lichamelijke beperking? Wellicht is het een idee om muziekles te volgen op de Baan. Via de onderstaande link vind je meer informatie en kan je je direct aanmelden voor een proefles.

Stichting de Baan [link]

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.